Diensten

logo
Univor verzorgt de volgende diensten op het gebied van brandveiligheid en brandwerende oplossingen.

Advies

Univor is een brandveiligheidsbureau dat u graag een passend advies geeft voor diverse vraagstukken op het gebied van brandveiligheid. We zijn oplossingsgericht en op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving op het gebied van brandveiligheid.

Lees meer

Spuitwerk en coatings

Het aanbrengen van een brandwerende coating is een mooie oplossing om materialen brandwerend te maken en eveneens in het zicht te houden. Univor kan voor u onder meer staal, hout en beton van een brandwerende coating voorzien.

Lees meer

Plaatmateriaal

Het plaatsen van brandwerend plaatmateriaal is een betaalbare oplossing om de brandwerendheid van onder meer wanden, vloeren en staalconstructies sterk op te waarderen. Ook is plaatmateriaal stootvast en kan het in veel situaties worden toegepast.

Lees meer

Sparingen en doorvoeren

Het brandwerend maken van doorvoeringen en sparingen belemmert de verspreiding van vuur en rook tijdens een brand. Univor brengt brandwerende doorvoeringen en sparingen tot stand die voldoen aan de wbdbo-eis van 120 minuten.

Lees meer

Project Van der Valk Zaltbommel

Ombouw Van der Valk Hotel & Restaurant Zaltbommel – Univor

Univor bv heeft Van der Valk Hotels & Restaurants van brandveiligheidsadvies voorzien en eveneens voor deze klant brandwerende oplossingen verzorgt voor de ombouw van het Van der Valk Hotel & Restaurant in Zaltbommel. Dit project bevatte complexe vraagstukken en een…

Lees meer Project overzicht

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of stuur ons een bericht via het conctactformulier.

onze klanten

logo