Advies brandveiligheid

logo

Univor bv is een ervaren adviesbureau waar u met diverse vraagstukken op het gebied van brandveiligheid terecht kunt. Wij zijn u graag van dienst met brandveiligheidsadvies voor zowel bestaande bouw als nieuwbouw. We denken graag met u mee, zijn oplossingsgericht en zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving op het gebied van brandveiligheid.

Advies brandveiligheid nieuwbouw

Bij nieuwbouwprojecten denken we graag in de ontwerpfase al mee over het brandveilig maken van het gebouw of gebouwen. Op deze manier kunt u met het ontwerp al rekening houden met brandveiligheid, waardoor uw tijd en middelen efficiënt kunnen worden ingezet.

Advies brandveiligheid bestaande bouw

We denken eveneens graag mee met het brandveilig maken van bestaande gebouwen. Brandveiligheidswetgeving (bouwbesluit brandveiligheid) is door de jaren heen, gelukkig, strenger geworden waardoor bestaande panden in sommige gevallen niet meer voldoen aan moderne wetgeving. Ook kan bij een renovatie een gebouw een andere functie krijgen, waardoor ook de eisen op het gebied van brandveiligheid veranderen. Univor bv kan in deze gevallen u van een passend advies voorzien waarmee u gebouwen op een betaalbare wijze kunt laten voldoen aan de moderne brandveiligheidseisen.

Univor. Brandveiligheidsadviseur die met u meedenkt

Univor bv is een bedrijf dat zowel theoretische als praktische kennis in huis heeft. We kunnen u van brandveiligheidsadvies voorzien, maar u eveneens helpen met de implementatie van dit advies. Hierdoor zijn we in staat voor complexe vraagstukken passende oplossingen te verzorgen. Ook leggen we graag deze oplossingen in heldere taal aan u uit. We zorgen ervoor dat we op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied. Ten slotte vinden we het belangrijk dat we u een persoonlijk advies op maat kunnen geven dat aansluit bij uw vraagstuk.

Wilt u graag meer weten of heeft u vragen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Project Van der Valk Zaltbommel

Ombouw Van der Valk Hotel & Restaurant Zaltbommel – Univor

Univor bv heeft Van der Valk Hotels & Restaurants van brandveiligheidsadvies voorzien en eveneens voor deze klant brandwerende oplossingen verzorgt voor de ombouw van het Van der Valk Hotel & Restaurant in Zaltbommel. Dit project bevatte complexe vraagstukken en een…

Lees meer Project overzicht

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of stuur ons een bericht via het conctactformulier.

onze klanten

logo