Inspectie & reportage

Realisatie

Uw partner
voor brandveilige
oplossingen

Univor is dé partner op het gebied van brandveiligheid.

Univor neemt de brandveiligheid van uw pand uit handen. Wij hebben jarenlange ervaring in het adviseren, implementeren en controleren van de brandveiligheid van gebouwen. Hiervoor kunnen wij alle benodigdheden leveren. Van ontruimingsplannen en BHV tot brandwerende applicaties; alles regelen we. We kijken er naar uit om uw pand brandveiligheid te maken en te houden.

Alle kennis binnenshuis

De meest complexe vraagstukken op het gebied van brandveiligheid zijn voor ons weggelegd. In de altijd veranderende wereld van brandveiligheid is het belangrijk om up-to-date te blijven met alle wetten en regelgeving. Daarom volgen we trainingen waarin we de laatste ontwikkelingen bespreken. Zo kunnen we blijven doen waar we goed in zijn: het leveren van advies en realiseren van een oplossing voor uw brandveiligheidsvraagstukken.

Univor is een bedrijf dat zowel theoretische als praktische kennis in huis heeft op het gebied van brandveiligheid. We kunnen u van persoonlijk advies voorzien en dit ook implementeren. Het oplossen van complexe vraagstukken; dat is waar we het voor doen.

Geschiedenis

In 1995 was Hans van Eenbergen Sr. opzoek naar een uitdaging op het gebied van brandveiligheid en vond die in het oprichten van Univor. Met opgestroopte mouwen stond Hans Sr. in talloze panden om ervoor te zorgen dat alles tiptop in orde was rondom brandveiligheid.

Na zijn jarenlange inzet gooide hij eens een balletje op binnen het gezin wie zijn rol wilde overnemen. Hans Jr. ging greep deze kans met beide handen aan. Vanaf 2013 staat hij aan het roer van Univor. Hans Sr. is op vrijwillige basis nog steeds actief voor Univor en ook zijn kernwaarden blijven behouden.

Ontmoet Hans,
uw brandveiligheidsadviseur

Kunnen wij helpen met uw brandveiligheid vraagstuk? Neem dan contact met ons op.

  Meer informatie

Opdrachtgevers in beeld