Inspectie & reportage

Realisatie

Periodieke brandveiligheid inspecties

Een (bedrijfs)pand staat nooit stil. Het aanbrengen of verwijderen van binnenwanden, aanbouwen, of het trekken van een nieuwe leiding: Allemaal aanpassingen die kunnen leiden tot nieuwe risico’s in brandveiligheid.

Bij de meeste aanpassingen sta je op dat moment niet stil bij brandveiligheid. Om te waarborgen dat een pand in goede conditie blijft biedt Univor periodieke inspecties.

Volgens het Bouwbesluit moet de brandveiligheid van een pand ”adequaat” bijgehouden worden, maar maar hoevaak per jaar is adequaat?

Afhankelijk van de conditie en het formaat van uw pand komen we periodiek op inspectie (bijvoorbeeld jaarlijks). Hierbij raadplegen wij onze digitale projectboek en controleren hierbij de conditie van alle bestaande doorvoeringen en sparingen. Ook controleren we op wijzingen (zoals nieuwe doorvoeringen). Waar mogelijk maken we deze direct brandveilig. Bij grotere aanpassingen zullen we een offertevoorstel doen om uw pand weer in brandveilige topconditie te brengen.

Na het bezoek werken we uw persoonlijke projectboek weer bij, waarvan u direct de meest actuele versie ontvangt.

Aankoopinspectie brandveiligheid

Heeft u een pand op het oog, waarbij u graag een nulmeting wil laten uitvoeren op het gebied van brandveiligheid?

Dan is Univor de ideale partner. Wij brengen digitaal de brandveiligheid in kaart, waarbij we indien gewenst een indicatieve kostenopgave geven voor het opwaarderen en voldoen aan wettelijke eisen.

Univor is een bedrijf dat zowel theoretische als praktische kennis in huis heeft op het gebied van brandveiligheid. We kunnen u van persoonlijk advies voorzien en dit ook implementeren. Het oplossen van complexe vraagstukken; dat is waar we het voor doen.

Uiteraard werken we geheel volgens de NEN-normen uit het Bouwbesluit. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Laat ons je terugbellen!


    Ontmoet Hans,
    uw brandveiligheidsadviseur

    Kunnen wij helpen met uw brandveiligheid vraagstuk? Neem dan contact met ons op.

      Meer informatie

    Opdrachtgevers in beeld