Inspectie & reportage

Realisatie

Brandwerende doorvoeren en sparingen

Een doorvoering of sparing is gemakkelijk gemaakt. Het is essentieel om alle doorvoeringen en sparingen brandveilig te maken. Hier ontzorgen wij u in.

Door sparingen en doorvoeringen brandwerend te maken wordt in geval van brand de verspreiding van het vuur en rook tegengegaan.

Onze brandwerende doorvoeringen en sparingen voldoen aan de wbdbo-eis (weerstand tegen branddoorslag en brandoverslag-eis) van maximaal 120 minuten. Ook kunnen wij zorgen voor een brandwerendheid langer dan 120 minuten. Naast doorvoeringen en sparingen kunnen we ook de naden brand/rookwerend afdichten. Op deze manier kunnen wij de brandveiligheid van gebouwen sterk opwaarderen.

Nadat de sparingen brandwerend afgewerkt zijn worden deze gedocumenteerd in een digitaal logboek. In het logboek zijn per sparing de locatie, foto’s en toegepaste materialen vastgelegd.

Sfeerafbeelding - Doorvoering 1

Oplossingsgericht

Tevens installeren we vlamschermen ter plaatse voor de brandscheidingen, die de verspreiding van het vuur belemmeren mocht er brand uitbreken. Wij werken alleen met gecertificeerde producten die voldoen aan NEN 1366-1 en NEN 1366-3 normen.

Univor is een bedrijf dat zowel theoretische als praktische kennis in huis heeft op het gebied van brandveiligheid. We kunnen u van persoonlijk advies voorzien en dit ook implementeren. Het oplossen van complexe vraagstukken; dat is waar we het voor doen.

Uiteraard werken we geheel volgens de NEN-normen uit het Bouwbesluit. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Laat ons je terugbellen!


    Ontmoet Hans,
    uw brandveiligheidsadviseur

    Kunnen wij helpen met uw brandveiligheid vraagstuk? Neem dan contact met ons op.

      Meer informatie

    Opdrachtgevers in beeld