Inspectie & reportage

Realisatie

Brandveiligheids-rapportage

Univor staat voor persoonlijk advies op maat. Hierbij vinden wij het belangrijk dat alles overzichtelijk wordt afgebeeld en beschreven staat.

Denk hierbij aan alle doorvoeringen en sparingen die we brandveilig hebben gemaakt. Daarom houden we digitale rapportages bij. In deze uitgebreide projectboeken houden we vanaf begin af aan alle ontwikkelingen omtrent de brandveiligheid van uw pand bij.

Altijd up-to-date

De digitale rapportages vloeien door Univor.

Onze medewerkers maken gebruik van een app waarbij ze hun werkzaamheden digitaal intekenen. Door deze moderne manier van werken blijft het projectboek up-to-date. U hebt altijd toegang tot de laatste versie van het projectboek. Zo kunt u altijd aantonen dat de brandveiligheid van uw pand in orde is.

Univor is een expert op het gebied van brandveiligheid waar u met diverse vraagstukken op het gebied van brandveiligheid terecht kunt.

Wij zijn u graag van dienst voor zowel bestaande bouw als nieuwbouw met praktische brandveiligheidsadviezen. We denken graag met u mee, zijn oplossingsgericht en zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving op het gebied van brandveiligheid.

Sfeerafbeelding - Doorvoering 1

Univor is een bedrijf dat zowel theoretische als praktische kennis in huis heeft op het gebied van brandveiligheid. We kunnen u van persoonlijk advies voorzien en dit ook implementeren. Het oplossen van complexe vraagstukken; dat is waar we het voor doen.

Uiteraard werken we geheel volgens de NEN-normen uit het Bouwbesluit. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Laat ons je terugbellen!


    Ontmoet Hans,
    uw brandveiligheidsadviseur

    Kunnen wij helpen met uw brandveiligheid vraagstuk? Neem dan contact met ons op.

      Meer informatie

    Opdrachtgevers in beeld