Inspectie & reportage

Realisatie

Brandveiligheid ook na de realisatie

De bewaking van brandveiligheid houdt nooit op. Daarom is het belangrijk om periodiek uw pand te inspecteren op brandveiligheid. Univor onderhoudt uw pand op het gebied van brandveiligheid ook na de oplevering.

Bij het (ver)bouwen van een bedrijfspand ontkom je niet aan het naleven van de brandveiligheidseisen. Om dit onder controle te houden hebben we de beheer & onderhoud-overeenkomst.

Hiermee houden we de regie over de brandveiligheid van uw pand. Periodiek bezoeken we uw gebouw om het te controleren (bijvoorbeeld jaarlijks). Na de inspectie brengen wij een rapport uit met kwetsbaarheden. Hier kunnen we snel mee aan de slag om de risico’s te verhelpen. Zo blijft de brandveiligheid up-to-date.

Advies brandveiligheid nieuwbouw

Bij nieuwbouwprojecten denken we graag al in de ontwerpfase mee over het brandveilig maken van het pand. Op deze manier kunt u bij het ontwerp al rekening houden met de brandveiligheid, waardoor uw tijd en middelen efficiënt worden ingezet. Zo hoeft u zich niet meer druk te maken over de brandveiligheid van het nieuwe gebouw.

Sfeerafbeelding - Doorvoering 1

Advies brandveiligheid bestaande bouw

We denken eveneens graag mee met het brandveilig maken van bestaande panden. Brandveiligheidswetgeving is door de jaren heen -gelukkig- strenger geworden. Hierdoor is het mogelijk dat bestaande panden niet meer voldoen aan de moderne wetgeving.

Ook kan een gebouw bij een renovatie, een andere functie krijgen waardoor de eisen op het gebied van brandveiligheid meeveranderen. Univor kan in deze gevallen u van een passend advies voorzien en dit implementeren om uw pand te laten voldoen aan de laatste brandveiligheidseisen.

Univor is een expert op het gebied van brandveiligheid waar u met diverse vraagstukken op het gebied van brandveiligheid terecht kunt.

Wij zijn u graag van dienst met brandveiligheidsadvies voor zowel bestaande bouw als nieuwbouw. We denken graag met u mee, zijn oplossingsgericht en zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving op het gebied van brandveiligheid.

Univor is een bedrijf dat zowel theoretische als praktische kennis in huis heeft op het gebied van brandveiligheid. We kunnen u van persoonlijk advies voorzien en dit ook implementeren. Het oplossen van complexe vraagstukken; dat is waar we het voor doen.

Uiteraard werken we geheel volgens de NEN-normen uit het Bouwbesluit. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Laat ons je terugbellen!


    Ontmoet Hans,
    uw brandveiligheidsadviseur

    Kunnen wij helpen met uw brandveiligheid vraagstuk? Neem dan contact met ons op.

      Meer informatie

    Opdrachtgevers in beeld