Brandwerende Doorvoeren en sparingen

logo

Brandwerende Doorvoeringen en Afdichtingen

Door het brandwerend maken van doorvoeringen en sparingen wordt in geval van brand de verspreiding van het vuur en rook tegengegaan. Ook het brandwerend afdichten van naden verbetert de brandveiligheid significant. Univor bv is een ervaren brandveiligheidsbedrijf dat brandwerende doorvoeringen en sparingen tot stand brengt die voldoen aan de wbdbo-eis van 120 minuten. Ook zijn wij, in overleg, in staat een brandwerendheid langer dan 120 minuten te bewerkstelligen. Op deze manier kunnen wij de brandveiligheid van gebouwen sterk opwaarderen.

Univor bv is een oplossingsgericht bedrijf dat altijd tot de best mogelijke oplossing probeert te komen die het beste bij de situatie en het gebouw aansluit. Wij gebruiken hiervoor diverse brandwerende producten en materialen, zoals brandkleppen, vlinderkleppen, brandwerende roosters en kit. Tevens installeren wij vlamschermen die bij een brand de verspreiding van het vuur belemmeren. Wij werken alleen met gecertificeerde producten die getest zijn volgens internationale normen en voldoen aan NEN 1366-1 en NEN 1366-3 normen.

Univor bv is een allround brandveiligheidsbureau dat naast het aanbrengen van brandwerende oplossingen ook u van een deskundig advies op het gebied van brandveiligheid kan voorzien. Wij zijn in staat doorvoeren, zoals leidingen en kabelgoten, brandwerend te maken, zodat deze voldoen aan moderne wetgeving op het gebied van brandveiligheid. Wij geven graag een persoonlijk advies dat wij in heldere taal aan u uitleggen. We stellen ons flexibel op en we kunnen snel schakelen als dit nodig is. We beschikken over de expertise om voor complexe vraagstukken tot een passende oplossing te komen. Wilt u graag meer informatie of heeft u vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Project Van der Valk Zaltbommel

Ombouw Van der Valk Hotel & Restaurant Zaltbommel – Univor

Univor bv heeft Van der Valk Hotels & Restaurants van brandveiligheidsadvies voorzien en eveneens voor deze klant brandwerende oplossingen verzorgt voor de ombouw van het Van der Valk Hotel & Restaurant in Zaltbommel. Dit project bevatte complexe vraagstukken en een…

Lees meer Project overzicht

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of stuur ons een bericht via het conctactformulier.

onze klanten

logo