Over ons

logo

Univor Brandveiligheidsadvies en Oplossingen

Univor bv is een echt familiebedrijf dat in 1995 door Hans van Eenbergen Senior in het Brabantse Gemert werd opgericht. Hans Sr., die onder meer actief was voor de vrijwillige brandweer, was een voorloper op het gebied van brandveiligheid in Nederland. Dankzij zijn professionaliteit, persoonlijke aanpak en deskundigheid wist hij in enkele jaren een mooi en florerend bedrijf op te bouwen.

In 2013 gaf hij het stokje over aan Hans van Eenbergen Junior, de huidige eigenaar van Univor bv. Hans Senior is op vrijwillige basis wel nog steeds actief voor Univor bv en ook zijn kernwaarden blijven behouden. Zo is Univor bv een brandveiligheidsbureau dat een persoonlijk advies op maat geeft en dit ook in heldere taal kan uitleggen. We stellen ons flexibel op en kunnen snel schakelen als dit nodig is. We hebben de kennis in huis om ook voor complexe vraagstukken oplossingen te verzorgen die de brandveiligheid van gebouwen waarborgen. We houden onze kennis up to date door het volgen van diverse trainingen. Door onze kennis worden wij ook door leveranciers gevraagd om mee te denken bij de ontwikkeling van brandwerende producten. Wij zijn ten slotte een allround brandveiligheidsbedrijf dat zowel advies geeft als brandwerende oplossingen verzorgt. Hierdoor hebben we zowel de theoretische en praktische kennis om de best mogelijke oplossing te bieden die aansluit bij de situatie.

Op onze projectenpagina vindt u enkele projecten waarbij wij de brandveiligheid hebben mogen opwaarderen en waarborgen. Wilt u graag meer informatie of heeft u vragen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Project Van der Valk Zaltbommel

Ombouw Van der Valk Hotel & Restaurant Zaltbommel – Univor

Univor bv heeft Van der Valk Hotels & Restaurants van brandveiligheidsadvies voorzien en eveneens voor deze klant brandwerende oplossingen verzorgt voor de ombouw van het Van der Valk Hotel & Restaurant in Zaltbommel. Dit project bevatte complexe vraagstukken en een…

Lees meer Project overzicht

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of stuur ons een bericht via het conctactformulier.

onze klanten

logo