Brandwerend spuitwerk en coatings

logo

Univor bv – Uw Adres voor Aanbrengen van Brandwerende Coating

Univor bv kan voor u verschillende materialen zoals staal, hout en beton voorzien van een brandvertragende coating, welke beschermt tegen het bezwijken van het materiaal. Het aanbrengen van een brandwerende coating is een betaalbare oplossing voor het brandveilig maken van materialen. Ook is coating een decoratieve oplossing, omdat het materiaal, bijvoorbeeld hout, in zicht blijft. Onze brandwerende coatings komen in diverse kleuren, zijn watergedragen en bieden duurzame bescherming. Tevens beschikken we over foodsafe coatings voor bedrijven in de voedselindustrie.

Brandwerende coating staalconstructie

Staal geeft een interieur vaak een industriële en robuuste look. We kunnen ons dan ook goed voorstellen dat u staal in het zicht wilt houden. In deze gevallen is het aanbrengen van een brandvertragende coating een mooie en passende oplossing.

Brandwerende coating hout

Hout is een mooi materiaal en veel mensen vinden het zonde om dit bijvoorbeeld weg te werken achter plaatmateriaal. Met het aanbrengen van een brandwerende coating blijft het hout zichtbaar en wordt de brandveiligheid verbeterd. Zo wordt door het brandwerend coaten van houten vloeren de branddoorslag significant verbeterd.

Brandwerende coating beton

Door het aanbrengen van een brandwerende coating op een betonvloer wordt de brandveiligheid aanzienlijk opgewaardeerd. In gevallen waar een vloer niet meer aan de brandveiligheidseisen voldoet, is dit een goede en functionele oplossing. Univor heeft ruime ervaring met het aanbrengen van een brandwerende coating op betonvloeren in bijvoorbeeld parkeergarages en kantoren.

Univor bv – Uw adres voor brandwerende coating

Het aanbrengen van een brandwerende coating moet gebeuren op een zuivere ondergrond in een droge omgeving. We brengen eerst een primer (grondlaag) aan, waarop een brandwerende laag in een gewenste kleur wordt aangebracht. Tijdens dit proces moet de ruimte uiteraard vrij zijn. Hoewel decoratief is brandwerende coating wel een schadegevoelige oplossing. Een alternatief voor coaten is het aanbrengen van brandwerend plaatmateriaal.

Univor is een ervaren bedrijf dat graag met u meedenkt. We stellen ons flexibel op en kunnen snel schakelen. We zijn daarnaast oplossingsgericht en hebben de expertise in huis om complexe vraagstukken rondom brandveiligheid op te lossen. We geven graag een persoonlijk advies op maat dat we in heldere taal aan u kunnen uitleggen. Uiteraard werken we geheel volgens de NEN-normen uit het Bouwbesluit. Wilt u graag meer informatie of heeft u vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Project Van der Valk Zaltbommel

Ombouw Van der Valk Hotel & Restaurant Zaltbommel – Univor

Univor bv heeft Van der Valk Hotels & Restaurants van brandveiligheidsadvies voorzien en eveneens voor deze klant brandwerende oplossingen verzorgt voor de ombouw van het Van der Valk Hotel & Restaurant in Zaltbommel. Dit project bevatte complexe vraagstukken en een…

Lees meer Project overzicht

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of stuur ons een bericht via het conctactformulier.

onze klanten

logo